吉Pは「だけ」でも遊べるよ とは言ってないんじゃない?
できるだけ色々な職をやってもらいたがってるんじゃない?
よく「宣伝文句」と違うという主張を見かけるけど 本当に「だけでも」って事だったかな?
「でも」楽しい ってのと 「だけでも」楽しいってのは違うと思うのです
アーマリーシステムは気軽に職を変えられるのが「良い点」なので
わざわざ「だけ」しかしないのは このゲームを根底から「否定」してるんじゃないですか?と思います
書いてて頭に血が上ったのでこのへんにします
吉Pは「だけ」でも遊べるよ とは言ってないんじゃない?
できるだけ色々な職をやってもらいたがってるんじゃない?
よく「宣伝文句」と違うという主張を見かけるけど 本当に「だけでも」って事だったかな?
「でも」楽しい ってのと 「だけでも」楽しいってのは違うと思うのです
アーマリーシステムは気軽に職を変えられるのが「良い点」なので
わざわざ「だけ」しかしないのは このゲームを根底から「否定」してるんじゃないですか?と思います
書いてて頭に血が上ったのでこのへんにします
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote