さらに弱いジョブが許されないということになってしまうと、今度は操作難易度に差をつけることが出来なくなってしまいました
なぜなら最大火力が同じであれば操作難易度が低いほうが上限に達しやすくなります
そうなると操作が難しいジョブのほうが全体として弱くなってしまうため、各ジョブで操作難易度を横並びさせるために
竜騎士の竜牙竜爪と竜尾大車輪の意味不明な方向指定、忍者の旋風刃の方向指定、詩人のメヌエットなど
追加されたんだと思います(この辺は私の勝手な想像ですけどね)
さらに弱いジョブが許されないということになってしまうと、今度は操作難易度に差をつけることが出来なくなってしまいました
なぜなら最大火力が同じであれば操作難易度が低いほうが上限に達しやすくなります
そうなると操作が難しいジョブのほうが全体として弱くなってしまうため、各ジョブで操作難易度を横並びさせるために
竜騎士の竜牙竜爪と竜尾大車輪の意味不明な方向指定、忍者の旋風刃の方向指定、詩人のメヌエットなど
追加されたんだと思います(この辺は私の勝手な想像ですけどね)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.