いっそのこと音ゲーみたいな製作にしちゃえば?ww
と、冗談はさておき
あのスローテンポなBGMで眠くなるし、製作時間が長くてだれる。
皆さんが行っている通り、全体的にテンポが悪いですよね。
アトリエシリーズのように、一気にぱぱっと作れるようになると
ものすごーーーく楽ですが、バランスブレイカーにならないか不安です。
あと、私は製作していてかなり眠くなるんですが
ゲームをしていて眠くなるっていうのは、面白いゲームを目指すのなら致命的な気がします。
いっそのこと音ゲーみたいな製作にしちゃえば?ww
と、冗談はさておき
あのスローテンポなBGMで眠くなるし、製作時間が長くてだれる。
皆さんが行っている通り、全体的にテンポが悪いですよね。
アトリエシリーズのように、一気にぱぱっと作れるようになると
ものすごーーーく楽ですが、バランスブレイカーにならないか不安です。
あと、私は製作していてかなり眠くなるんですが
ゲームをしていて眠くなるっていうのは、面白いゲームを目指すのなら致命的な気がします。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote