PLL見ました。
ただ抽選の話が出てからずっと不安に思っているのです。
6.1からエンピレアムが開放されて抽選販売がスタートします、ここまではいいのですが、その後に各居住区に空き地ができますよね?
そこでどこの居住区のどこの番地が抽選スタートしました!ってプレイヤーが知る方法は用意されているのかが不安です。
そして抽選開始から締め切りまでの時間がどれくらい取られているかも気になります。
今までどおり、エーテライトプラザから一覧表をこまめにチェックするって感じなのかな。
PLL見ました。
ただ抽選の話が出てからずっと不安に思っているのです。
6.1からエンピレアムが開放されて抽選販売がスタートします、ここまではいいのですが、その後に各居住区に空き地ができますよね?
そこでどこの居住区のどこの番地が抽選スタートしました!ってプレイヤーが知る方法は用意されているのかが不安です。
そして抽選開始から締め切りまでの時間がどれくらい取られているかも気になります。
今までどおり、エーテライトプラザから一覧表をこまめにチェックするって感じなのかな。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.