スレとは趣旨は違うけど本当に装備の指摘やアドバイスで処罰されることがあるのだろうか?
自分は受けたことないよって言ってる方もいますが、それって指摘された人が通報したかどうかじゃないかなと思います
もしかしたら過去にそこに対して公式から回答があったのかもしれないのですが実際のところどうなのかを知りたいかな
まあ丁寧な言い方をして煽る人もいるだろうし結局のところは全体を見ての判断なんでしょうけどどうなんでしょう?
スレとは趣旨は違うけど本当に装備の指摘やアドバイスで処罰されることがあるのだろうか?
自分は受けたことないよって言ってる方もいますが、それって指摘された人が通報したかどうかじゃないかなと思います
もしかしたら過去にそこに対して公式から回答があったのかもしれないのですが実際のところどうなのかを知りたいかな
まあ丁寧な言い方をして煽る人もいるだろうし結局のところは全体を見ての判断なんでしょうけどどうなんでしょう?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.