この話は誰かの意見を聞けば誰かが反対する構図になってるのでみんなが賛成って事はありえません、現状維持も同様に私の様な物が反発します。
実際に不便を被っている人の為に、利益を享受してるManaの人がどれだけ不便を許容できるかという話になります。
ただプレイヤー個人がこの流れを止める事は現実的に不可能だと思いますので、運営が動く必要があります。
同じ金額のお金を払っている以上、Manaの方々に頭を下げてでも、多少不便になろうと平等なサービスを提供するのが運営の筋だと思います。
この話は誰かの意見を聞けば誰かが反対する構図になってるのでみんなが賛成って事はありえません、現状維持も同様に私の様な物が反発します。
実際に不便を被っている人の為に、利益を享受してるManaの人がどれだけ不便を許容できるかという話になります。
ただプレイヤー個人がこの流れを止める事は現実的に不可能だと思いますので、運営が動く必要があります。
同じ金額のお金を払っている以上、Manaの方々に頭を下げてでも、多少不便になろうと平等なサービスを提供するのが運営の筋だと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.