sijimi22さんだけではないのだけど
「確認はもちろんユーザーの責任、それで家が無くなっても完全に自己責任」っていう方の意見には同意なんだけど。
それと「だからゲーム内通知は不要」ってのが話しが全く繋がってなくて、何故?ってなる
もしもメールを見逃してしまった人がゲーム内通知で「あっ!」と気付けるなら、それは良システムじゃないですか?
100歩譲って「コンテンツを作る以上の莫大なコストがかかる」とかならまだ分かるんだけども・・・w
まさか
こういう事を本気で思ってるわけではないでしょう?
sijimi22さんだけではないのだけど
「確認はもちろんユーザーの責任、それで家が無くなっても完全に自己責任」っていう方の意見には同意なんだけど。
それと「だからゲーム内通知は不要」ってのが話しが全く繋がってなくて、何故?ってなる
もしもメールを見逃してしまった人がゲーム内通知で「あっ!」と気付けるなら、それは良システムじゃないですか?
100歩譲って「コンテンツを作る以上の莫大なコストがかかる」とかならまだ分かるんだけども・・・w
まさか
こういう事を本気で思ってるわけではないでしょう?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.