個人個人で快不快で通報すればいいことで、アイテム仕様をシステムの穴だといって全面禁止にするのには反対です。
その次ははエモ、チャット禁止ですか?
ただでさえ、PVPやるのに装備考えたり、揃えたり、食事作ってやる気を育ててたのが扁平な仕様に変更されて、戦闘準備の楽しみ奪われたのに。 これ以上楽しみ奪わないでほしいですね。
自分は煽り行為はしないですが、アイテム仕様禁止にされるくらいならされた方がましです。
通報のシステムを向上させるだけでいいと思います。

個人個人で快不快で通報すればいいことで、アイテム仕様をシステムの穴だといって全面禁止にするのには反対です。
その次ははエモ、チャット禁止ですか?
ただでさえ、PVPやるのに装備考えたり、揃えたり、食事作ってやる気を育ててたのが扁平な仕様に変更されて、戦闘準備の楽しみ奪われたのに。 これ以上楽しみ奪わないでほしいですね。
自分は煽り行為はしないですが、アイテム仕様禁止にされるくらいならされた方がましです。
通報のシステムを向上させるだけでいいと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote