10年続けると豪語したはずが
まだたったの3年で、飽きるのは当たり前仕方ない等と言っているようでは
このゲームに未来は無いですね
まあ、開発はそんな事思っていないと信じたいですが
パッチ間隔が長い上に、内容が定食じゃ飽きが早くなるのは当然でしょうね
コミュニティに頼ろうにも、FCやLSもただあるだけで遊びに繋げにくいし
とりあえず、そろそろ定食の石集めから脱却した方が良いのでは?
何時だったか日野社長にも、今のままでは辛いと指摘されてましたよね
10年続けると豪語したはずが
まだたったの3年で、飽きるのは当たり前仕方ない等と言っているようでは
このゲームに未来は無いですね
まあ、開発はそんな事思っていないと信じたいですが
パッチ間隔が長い上に、内容が定食じゃ飽きが早くなるのは当然でしょうね
コミュニティに頼ろうにも、FCやLSもただあるだけで遊びに繋げにくいし
とりあえず、そろそろ定食の石集めから脱却した方が良いのでは?
何時だったか日野社長にも、今のままでは辛いと指摘されてましたよね
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.