昔の人だって最速プレイと称して事前に知識詰め込んで
最短ルートを脇目も振らず駆け抜けてクリアした人はいたはずですが。
昔も今も似たような傾向の人はいるでしょう。
過程を楽しみたいと思ってもCFに行った時点で
ある種、事前にネタバレはされますし、
本当にまるっきり初見がいい、アドバイスも求めない、
ギミックを解き明かしたいんだ、と思うのならpt募集するしかないと思われます。
程度の問題だと思いますが。
追記。
私このスポーツ知らないんだよねって参加者が試合前に言い始めたら
みんなで説明するでしょう。
とりあえず行こっかってなっても高確率で周りが困ります。
友達の間で新しく遊びを始めたら、手探りで覚えて行くでしょう。
後からそこに誰か新しく入ってきたら、事前準備が要るはずです。
もしくは、そのことを承知のメンバーと遊ぶのが望ましいです。
見ず知らずの七人が、そんな親切なメンバーであると信じられるなら
CF使ったらいいんじゃないでしょうか。
Last edited by shille; 12-22-2014 at 07:38 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.