僕は、クラス毎に得意な敵・不得意な敵が存在していていいっていうか、いないと面白くないと思います。
まぁ、今のジャンケン式属性は新アビリティに合っていないので見直す必要があるとは思いますけどね。
ジャンケン式を撤廃して反属性式にしたほうがいいと思います、
たとえば、土と風はお互い反対属性で土が弱点な的は風に耐性がある。これで幻術と格闘は土を使うか風を使うか選べます。
それと、通常攻撃に属性を付加する、切り替えるエンファイなどのエン形魔法がほしいなと思っています。
僕は、クラス毎に得意な敵・不得意な敵が存在していていいっていうか、いないと面白くないと思います。
まぁ、今のジャンケン式属性は新アビリティに合っていないので見直す必要があるとは思いますけどね。
ジャンケン式を撤廃して反属性式にしたほうがいいと思います、
たとえば、土と風はお互い反対属性で土が弱点な的は風に耐性がある。これで幻術と格闘は土を使うか風を使うか選べます。
それと、通常攻撃に属性を付加する、切り替えるエンファイなどのエン形魔法がほしいなと思っています。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.