格闘/モンクは属性が偏っているからこそ「属性が効くなら属性で、それが無理なら物理で」になっているんだと思います。
属性にとらわれないなら常時構えってことになりますしね
襲撃が構えと併用できない、単純物理時のみ使用可能なアクション!とか、11であったマーシャルアーツ(素手の攻撃速度UP)を実装して、構えるとマーシャルアーツは無効、だったら物理にもメリットが出せるんですけどね……。
構え無い状態にメリットが何も無いから「構えが使えない敵が多すぎる!」という不満がでるのかなぁ。
格闘/モンクは属性が偏っているからこそ「属性が効くなら属性で、それが無理なら物理で」になっているんだと思います。
属性にとらわれないなら常時構えってことになりますしね
襲撃が構えと併用できない、単純物理時のみ使用可能なアクション!とか、11であったマーシャルアーツ(素手の攻撃速度UP)を実装して、構えるとマーシャルアーツは無効、だったら物理にもメリットが出せるんですけどね……。
構え無い状態にメリットが何も無いから「構えが使えない敵が多すぎる!」という不満がでるのかなぁ。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.