不公平だから全鯖シャッフルという意見はとても正気だとは思えません。
平等になるために全員がより大きなマイナスを背負いましょうって話になりますよね?
残留組はもちろんの事、メテオDC移動組についてもメテオと元DCの2つを行き来すればコミュニティを維持できなくもないのが、元DCへトラベルしても元のコミュニティさえ分断されている状態を被ることになって、不幸の量が大きくなるだけです。
自分達だけ損をさせられてるという気持ちには同情はしますが、だったら全員でもっと損をすれば平等ってのはどうなんですかね?
不公平だから全鯖シャッフルという意見はとても正気だとは思えません。
平等になるために全員がより大きなマイナスを背負いましょうって話になりますよね?
残留組はもちろんの事、メテオDC移動組についてもメテオと元DCの2つを行き来すればコミュニティを維持できなくもないのが、元DCへトラベルしても元のコミュニティさえ分断されている状態を被ることになって、不幸の量が大きくなるだけです。
自分達だけ損をさせられてるという気持ちには同情はしますが、だったら全員でもっと損をすれば平等ってのはどうなんですかね?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.