なるほど。
確かに緊急車両や緊急避難であれば特別に許されますね。
では、赤信号は止まる必要がない と主張しますか??
…と言うのは脱線して行ってしまいますね。申し訳ございませんでした。
最後にコレだけは気になるのですが、ココで主題で有る、
外部ツールでのギミック管理において、秋山さんの主張はなんなのでしょう?
今までの発言から私は「使用しても良い」と主張しているように読み取れます。
私の見解は、ルールでは外部ツールの使用はダメってなってますよ。 です。
なるほど。
確かに緊急車両や緊急避難であれば特別に許されますね。
では、赤信号は止まる必要がない と主張しますか??
…と言うのは脱線して行ってしまいますね。申し訳ございませんでした。
最後にコレだけは気になるのですが、ココで主題で有る、
外部ツールでのギミック管理において、秋山さんの主張はなんなのでしょう?
今までの発言から私は「使用しても良い」と主張しているように読み取れます。
私の見解は、ルールでは外部ツールの使用はダメってなってますよ。 です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.