「蘇生」と言えば、赤魔道士の連続魔蘇生は強そうですが。実はGCDの損失は全ての蘇生技能の中で一番大きいです。
DPSチェックが厳しいとき連続魔蘇生は思ったほど強くないです。
優劣のある召喚師と赤魔道士は火力でほぼ一致した方がいいですか?某サイトのトップクラスの赤魔道士と召喚師のrdps数値の差が800近くありますが、これは納得できません。
今后机会があったら机工士のように赤魔道士を作り直してください。今の状况ではどう調整しても赤魔道士は召還師の下位互換だと思います。
「蘇生」と言えば、赤魔道士の連続魔蘇生は強そうですが。実はGCDの損失は全ての蘇生技能の中で一番大きいです。
DPSチェックが厳しいとき連続魔蘇生は思ったほど強くないです。
優劣のある召喚師と赤魔道士は火力でほぼ一致した方がいいですか?某サイトのトップクラスの赤魔道士と召喚師のrdps数値の差が800近くありますが、これは納得できません。
今后机会があったら机工士のように赤魔道士を作り直してください。今の状况ではどう調整しても赤魔道士は召還師の下位互換だと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.