ヒラDPSのヘイト軽減スキル返してほしいです。出来ればルーシッドの半減を。
3層タンクが一人でも落ちたらほぼ自動的にAA2~3発で落とされるとか悲惨でしかないです。
ヘイト半減があれば最悪ヘイト二位を順番に交代していけるわけで・・・まあバトルチームの望むところではないかもしれませんが、リカバリー力の活きる場面になりますよね。
もしくはリヴァイアサンのような二人にAAシステムをやめてほしいです。
まあそれはそれで代わり映え要素を失うことになるんで単純に半減返してほしいですが。

ヒラDPSのヘイト軽減スキル返してほしいです。出来ればルーシッドの半減を。
3層タンクが一人でも落ちたらほぼ自動的にAA2~3発で落とされるとか悲惨でしかないです。
ヘイト半減があれば最悪ヘイト二位を順番に交代していけるわけで・・・まあバトルチームの望むところではないかもしれませんが、リカバリー力の活きる場面になりますよね。
もしくはリヴァイアサンのような二人にAAシステムをやめてほしいです。
まあそれはそれで代わり映え要素を失うことになるんで単純に半減返してほしいですが。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote