私はシナジーの関係で、現在の火力調整になっているんだと思います。使いやすさのの調整はいいと思うのですが、
単に占星のヒール能力と火力上昇をしてしまうと、白魔との差がなくなってしまい紅蓮の時のようにシナジーがあるだけ
占学になり白魔の席がなくなるんじゃないかと思います。吉Pもメディアに『紅蓮では、白魔道士が一番席の確保に苦労していた。』
とコメントしています。
個人的には
ヒール面 白>学>=ダ占
バリア面 学>=ノ占>白
火力面 白>学>=占
支援能力 学>=占
ではどうかなと思います。
私はシナジーの関係で、現在の火力調整になっているんだと思います。使いやすさのの調整はいいと思うのですが、
単に占星のヒール能力と火力上昇をしてしまうと、白魔との差がなくなってしまい紅蓮の時のようにシナジーがあるだけ
占学になり白魔の席がなくなるんじゃないかと思います。吉Pもメディアに『紅蓮では、白魔道士が一番席の確保に苦労していた。』
とコメントしています。
個人的には
ヒール面 白>学>=ダ占
バリア面 学>=ノ占>白
火力面 白>学>=占
支援能力 学>=占
ではどうかなと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote