支援スキルは出来る限り火力とトレードオフさせる関係にすればいいのではないでしょうか。
具体的には支援をするとリソースを使うが、そのリソースは火力のリソースと共有する(リザレクなど)。
dpsも必ずしも支援スキルの多さでバランスとってるとは限らないのですが、こういう仕様ならあのジョブ支援多いのにズルいとはあまりならなくなるかと思います。
支援スキルは有効に使える状況を選ぶのに対して、火力は常に必要とされる時点で汎用性に置ける違いが大きいかな。

支援スキルは出来る限り火力とトレードオフさせる関係にすればいいのではないでしょうか。
具体的には支援をするとリソースを使うが、そのリソースは火力のリソースと共有する(リザレクなど)。
dpsも必ずしも支援スキルの多さでバランスとってるとは限らないのですが、こういう仕様ならあのジョブ支援多いのにズルいとはあまりならなくなるかと思います。
支援スキルは有効に使える状況を選ぶのに対して、火力は常に必要とされる時点で汎用性に置ける違いが大きいかな。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote