よく考えたら希望が一つありました。みんながチャットを見ることです。挨拶習慣が生んだ賜物です。
これ結構大きいんです。他のゲームだと初心者と意思疎通が出来ない事が多くて低レート帯で苦労しますから。
野良ガチャと書きましたが、初心者の意識さえどうにかなればこれは解決できるかもしれません。
問題は指示に技量が追いつかないので高度な作戦を実行するとなるとやっぱり野良ガチャに戻る恐れが・・・・。
このあたりは軍師の腕の見せ所になるんでしょうかね?
よく考えたら希望が一つありました。みんながチャットを見ることです。挨拶習慣が生んだ賜物です。
これ結構大きいんです。他のゲームだと初心者と意思疎通が出来ない事が多くて低レート帯で苦労しますから。
野良ガチャと書きましたが、初心者の意識さえどうにかなればこれは解決できるかもしれません。
問題は指示に技量が追いつかないので高度な作戦を実行するとなるとやっぱり野良ガチャに戻る恐れが・・・・。
このあたりは軍師の腕の見せ所になるんでしょうかね?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.