暁月のあのシーンを見た直後に「ああ、この見せ方はゼノスの死亡を演出するものか。紅蓮からこっち色んなことの裏側にいて暁月まで引っ張ってくれてありがとうなゼノス満足して死ねてよかったよねえ(ズッ友が2度も相手してくれたしこれ以上ない状態だろ君?)」って思っていました。
その後他の人の感想を見たとき「えっ、あれを読み解けないの?マジで???」となってしまって、あなた方とは完全に逆の意味でとても驚いたので、ゼノスの死亡について公式が明確に触れてくれたことに安堵しましたね。
暁月のあのシーンを見た直後に「ああ、この見せ方はゼノスの死亡を演出するものか。紅蓮からこっち色んなことの裏側にいて暁月まで引っ張ってくれてありがとうなゼノス満足して死ねてよかったよねえ(ズッ友が2度も相手してくれたしこれ以上ない状態だろ君?)」って思っていました。
その後他の人の感想を見たとき「えっ、あれを読み解けないの?マジで???」となってしまって、あなた方とは完全に逆の意味でとても驚いたので、ゼノスの死亡について公式が明確に触れてくれたことに安堵しましたね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.