手で押してるのは最初の一手だけであってその後は自動で連打されるわけですから完全に自動操作だと思いますよ。
手で連打したならともかく手で連打した分以上のボタン入力がある場合は違反です。
実際に何人も取り締まられている現状と1人1人の影響は小さくてもじゃあ小さいんだしと大勢の人が始めらたどうなると思います?
スレ主を初めとして大勢の人が取り締まられてる(報告も無く消える人も居るでしょう)のにお目こぼしは無いと思います。
もちろん物理的な問題で全てに対処出来ているかどうかは別としてね。
手で押してるのは最初の一手だけであってその後は自動で連打されるわけですから完全に自動操作だと思いますよ。
手で連打したならともかく手で連打した分以上のボタン入力がある場合は違反です。
実際に何人も取り締まられている現状と1人1人の影響は小さくてもじゃあ小さいんだしと大勢の人が始めらたどうなると思います?
スレ主を初めとして大勢の人が取り締まられてる(報告も無く消える人も居るでしょう)のにお目こぼしは無いと思います。
もちろん物理的な問題で全てに対処出来ているかどうかは別としてね。
Last edited by Luminous; 01-31-2012 at 07:33 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.