戦闘経験のなさは数をこなすしかないので仕方ないですが、コミニュティに所属しなくとも情報量に関して
は調べれば分かることが沢山ありますので自主的に動けるひとならある程度得られるはずです。
牙狼コラボの時に初めて来るひとのためにロドストで初心者向けの記事が沢山上がりましたし
私自身も初心者向けに役に立てばと書きました。
ただ情報をどれだけ発信しても向こうが聞く気にならないとまるで意味がないので、
システムでの補強はもちろん必要ですが、果たして効果はあるのかという懸念があります。
戦闘経験のなさは数をこなすしかないので仕方ないですが、コミニュティに所属しなくとも情報量に関して
は調べれば分かることが沢山ありますので自主的に動けるひとならある程度得られるはずです。
牙狼コラボの時に初めて来るひとのためにロドストで初心者向けの記事が沢山上がりましたし
私自身も初心者向けに役に立てばと書きました。
ただ情報をどれだけ発信しても向こうが聞く気にならないとまるで意味がないので、
システムでの補強はもちろん必要ですが、果たして効果はあるのかという懸念があります。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote