疑うのは自由ですが、
と前述している通りです。ただ、私は最初にFCにだけハウジングを解放して個人には解放しないと言う意見には反対です。
なぜなら、たとえ個人で買う人たちがサブであれ、ジャンピングポーションをつかうのであれ、レベル62?(シロガネにいけるようになるまで)あげなければなりませんし、ジャンピングポーションスキップポーション使った場合にはお金もかかっているわけですし、グランドカンパニーのランクもあげなければハウジングは購入できません。
そういう、個人が買えるようになるまでにかかった時間もしくはお金は決してフリーカンパニーランク6にするまでにかかった苦労などと変わらないと考えるからです。
新規優遇と言って新規を盾にしたのはよくなかったですね。
正確には現状ハウスを持っていない人、FCを優遇すべきです。
これからは新規って書き方をしないように気を付けます。
あと参考までに僕は新規ではありませんよ。
古参と言うほど古参でもないと思いますが。。。
Last edited by yoshiyo; 07-05-2017 at 07:20 PM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote