510/3で170って計算してました。すみません、小学校から出直してきます・・・
忠義剣でMTかばってスワイプ連打したら、たとえバフつかったとしてもヒラからみると自己満以外のなんでもなく意味ないですね。
510/3で170って計算してました。すみません、小学校から出直してきます・・・
忠義剣でMTかばってスワイプ連打したら、たとえバフつかったとしてもヒラからみると自己満以外のなんでもなく意味ないですね。
一概にそうとは言い切れませんよ。
スワイプなのでナイトの敵視を抑えつつダメージ効率を追求できる上に、
今のかばうはナイト側の防御バフが乗るので、バフを使えば大したダメージにはなりません。
現にTAなどで開幕かばうスワイプは活用されています。
あなた自身の意見も確固たる1意見ではあるのですが、
自分がやらないから周りもやるわけがない、意味がないと断言してしまうのは、
さすがに視野狭窄といいますか、勿体無いのではないでしょうか。
Last edited by Lone_Night; 05-17-2015 at 06:06 AM. Reason: 脱字修正
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote