まぁ今のままのロットシステムでなんら問題ない一人です
個別ドロップになったとしたらバハ装はレア扱いのゴミが入ったIDと同じ末路になりかねないよね?
必ずどこかの部位が取れる・・・甘いw
MMOって元来は極めて低いレアドロップや長いスパンをかけて作り上げていく、簡単に強い装備取れて簡単に難易度が高い物が作れるとか違うっておもう
フォーラムに出される意見って楽させて装備集めさせろ自分は装備出なくてかわいそうな人なんで何とかしろ運営
・・・なんだかなぁと(゜ω゜)
まぁ今のままのロットシステムでなんら問題ない一人です
個別ドロップになったとしたらバハ装はレア扱いのゴミが入ったIDと同じ末路になりかねないよね?
必ずどこかの部位が取れる・・・甘いw
MMOって元来は極めて低いレアドロップや長いスパンをかけて作り上げていく、簡単に強い装備取れて簡単に難易度が高い物が作れるとか違うっておもう
フォーラムに出される意見って楽させて装備集めさせろ自分は装備出なくてかわいそうな人なんで何とかしろ運営
・・・なんだかなぁと(゜ω゜)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.