今回のilシンクは妥当だと思います。消化速度や報酬の調整もあると思うしヘイト管理の話もずっとあがってたのでそれを解決するためにはいいと思います。
ただ強くなって元々辛かったIDを少人数クリアしたりタイムアタックしてみたりと遊び要素としてilシンクを切れるようにするのも楽しいのかなと思います。
まあその場合はやはり報酬全て無しのお遊び要素にしかできないとは思いますが。
まあPVEでは初のilシンク導入なので今後細かい調整も期待ですかね。
今回のilシンクは妥当だと思います。消化速度や報酬の調整もあると思うしヘイト管理の話もずっとあがってたのでそれを解決するためにはいいと思います。
ただ強くなって元々辛かったIDを少人数クリアしたりタイムアタックしてみたりと遊び要素としてilシンクを切れるようにするのも楽しいのかなと思います。
まあその場合はやはり報酬全て無しのお遊び要素にしかできないとは思いますが。
まあPVEでは初のilシンク導入なので今後細かい調整も期待ですかね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.