皆、同じ金額を毎月払っている。
仕事で今日ログイン出来ないかも知れない、家庭の事情でログイン出来ないかも知れない、病気でログイン出来ないかも知れない…エラーで
ログイン出来ないかも知れない。
ずっと楽しみにしてた人が買えない。
早い者勝ちってなんかおかしいような気がするんだけど。
自分はFCのハウジングがあるので買わないけど、欲しくて買えない人の気持ちくらいはわかるよ!
運営さん達はわからないのかな?
ただの仕事だからそれでいいのかな?
ゲームなんだから楽しみたいな。
皆、同じ金額を毎月払っている。
仕事で今日ログイン出来ないかも知れない、家庭の事情でログイン出来ないかも知れない、病気でログイン出来ないかも知れない…エラーで
ログイン出来ないかも知れない。
ずっと楽しみにしてた人が買えない。
早い者勝ちってなんかおかしいような気がするんだけど。
自分はFCのハウジングがあるので買わないけど、欲しくて買えない人の気持ちくらいはわかるよ!
運営さん達はわからないのかな?
ただの仕事だからそれでいいのかな?
ゲームなんだから楽しみたいな。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.