CF使って初見さんが居ていきなり喰いつかれたら普通に攻略する気でも嫌な気分になります。勉強してから来いなんて言わないけど
中ボスとかの前に注意点ぐらい話してやってみたらいいんじゃないかな?この前もそんな感じで最後までクリアしたけど
まぁ途中やり直しをしてたら抜けて行く人はいたけど・・・・
フォーラムでも喧嘩ごしでやりあってたらどうにもならないですよね~オンラインなんだしコミュ取りながらすればいいかと
一部心無い人も居るかもしれないけどそんな人ばかりでもないですよ
CF使って初見さんが居ていきなり喰いつかれたら普通に攻略する気でも嫌な気分になります。勉強してから来いなんて言わないけど
中ボスとかの前に注意点ぐらい話してやってみたらいいんじゃないかな?この前もそんな感じで最後までクリアしたけど
まぁ途中やり直しをしてたら抜けて行く人はいたけど・・・・
フォーラムでも喧嘩ごしでやりあってたらどうにもならないですよね~オンラインなんだしコミュ取りながらすればいいかと
一部心無い人も居るかもしれないけどそんな人ばかりでもないですよ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote