戦士のスキル性能云々が続いていますが、ちょっと話をぶった切って質問を。
皆さんは戦士のアディショナルスキルは何を使ってますか?
自分は「挑発」、「フラッシュ」は必須と考えているので、残りは僅かでも火力が欲しいので「発頸」、「内丹」、「フェザーステップ」を付けています。
自分は現在真ガルーダ攻略中なのですが、この先のコトと考えてマントラやコンバレセンスなとを付けて防御重視にするか、今のまま攻撃重視にするかで悩んでいるので、皆さんの意見を聞いてみようかなと投稿させてもらいました。
戦士のスキル性能云々が続いていますが、ちょっと話をぶった切って質問を。
皆さんは戦士のアディショナルスキルは何を使ってますか?
自分は「挑発」、「フラッシュ」は必須と考えているので、残りは僅かでも火力が欲しいので「発頸」、「内丹」、「フェザーステップ」を付けています。
自分は現在真ガルーダ攻略中なのですが、この先のコトと考えてマントラやコンバレセンスなとを付けて防御重視にするか、今のまま攻撃重視にするかで悩んでいるので、皆さんの意見を聞いてみようかなと投稿させてもらいました。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.