常識問題として、企業が販売する課金有りのゲームを買ってプレイしようと思えば、Crystaも買いますよね。
そして【すまん・・課金も出来ない糞げー。課金は当分なしね】とか、一般消費者はそんな非常識な事態が発生するとは予想できないと思います。
(いくらβが糞でも課金も出来ないMMOをメーカーが発売してくる前提を消費者は持ってろってのは無茶)
通常なら自己責任 諦めよう って俺も書いちゃうと思いますけど、今回のケースは”お金返してあげてー”に一票いれます。
常識問題として、企業が販売する課金有りのゲームを買ってプレイしようと思えば、Crystaも買いますよね。
そして【すまん・・課金も出来ない糞げー。課金は当分なしね】とか、一般消費者はそんな非常識な事態が発生するとは予想できないと思います。
(いくらβが糞でも課金も出来ないMMOをメーカーが発売してくる前提を消費者は持ってろってのは無茶)
通常なら自己責任 諦めよう って俺も書いちゃうと思いますけど、今回のケースは”お金返してあげてー”に一票いれます。
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.