私も是非、他の日本のユーザ達がこの件をどう捉えられているかは知りたいところです
ですが、このフォーラムで、この議論をするに辺り提案があります
①日本のコミュニティとしての意見を出し合う
アメリカやその他の国でも、各言語のフォーラムで同様の議論が行われているようですので、
「むこうの宗教が〜」「むこうの人達は〜」の話を我々日本のコミュニティがしても結論は出ません。
その議論は「むこうの人」にしてもらいましょう。
②現実とゲームを区別する
いかがでしょうか?

私も是非、他の日本のユーザ達がこの件をどう捉えられているかは知りたいところです
ですが、このフォーラムで、この議論をするに辺り提案があります
①日本のコミュニティとしての意見を出し合う
アメリカやその他の国でも、各言語のフォーラムで同様の議論が行われているようですので、
「むこうの宗教が〜」「むこうの人達は〜」の話を我々日本のコミュニティがしても結論は出ません。
その議論は「むこうの人」にしてもらいましょう。
②現実とゲームを区別する
いかがでしょうか?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote