私は【他DCではPT募集の高難易度欄を利用できない】がDCを超えた募集ができない今やって見て欲しい案かなと思ってます。
高難易度欄ではなく現行零式に限定してもいいかな。
これであればDCを超えた固定も問題なく活動できますし、野良の場合は各々のホームワールドDCでやるしかなくなる。
(練習段階からRFを利用する猛者?は考慮してませんが)
問題は高難易度欄(零式)以外を利用して募集を出す人が出てくる可能性があることですね。
禁止事項に該当するので通報してペナルティを与えて貰えばいいんですけど…
私は【他DCではPT募集の高難易度欄を利用できない】がDCを超えた募集ができない今やって見て欲しい案かなと思ってます。
高難易度欄ではなく現行零式に限定してもいいかな。
これであればDCを超えた固定も問題なく活動できますし、野良の場合は各々のホームワールドDCでやるしかなくなる。
(練習段階からRFを利用する猛者?は考慮してませんが)
問題は高難易度欄(零式)以外を利用して募集を出す人が出てくる可能性があることですね。
禁止事項に該当するので通報してペナルティを与えて貰えばいいんですけど…
新生12周年おめでとうございます!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote