シリーズ報酬目当て勢です。トロフィークリスタルで交換できるアイテムをもっと増やしてほしいです。
今のラインナップだと、ポートレートその他と気に入った装備数点を取ると上限20000溢れてしまう感じです。
狼の首輪x10→ヘルハウンド装備がジョブの数だけ用意してあるしまだ全部取ってないよね、と言われたら引き下がるしかないですが
シリーズ毎にシリーズレベル25までのトロフィークリスタル+αで交換できる新規報酬が用意されたら
回す甲斐も出るしクリスタルもスッキリ使えて嬉しいです。
シリーズ報酬目当て勢です。トロフィークリスタルで交換できるアイテムをもっと増やしてほしいです。
今のラインナップだと、ポートレートその他と気に入った装備数点を取ると上限20000溢れてしまう感じです。
狼の首輪x10→ヘルハウンド装備がジョブの数だけ用意してあるしまだ全部取ってないよね、と言われたら引き下がるしかないですが
シリーズ毎にシリーズレベル25までのトロフィークリスタル+αで交換できる新規報酬が用意されたら
回す甲斐も出るしクリスタルもスッキリ使えて嬉しいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.