たとえどれだけ自由にしても、反対に制限を加えても
結局は一番効果的な組み合わせをユーザーが見つけて、それがスタンダードになります。
Leonroarさんが言うような仕様にしたところで、今と大差ないのでは無いかと。
今でもタンカー、アタッカー、ヒーラーに拘りを持ってキャラを育ててる人もいます。
逆に何でも出来るオールラウンダーを目指す人もいるでしょう。
しかし、何でも出来るからと言ってそれが無個性だとは思いません。
私は、それら全部ひっくるめて、プレイヤーの個性だと思いますよ。
たとえどれだけ自由にしても、反対に制限を加えても
結局は一番効果的な組み合わせをユーザーが見つけて、それがスタンダードになります。
Leonroarさんが言うような仕様にしたところで、今と大差ないのでは無いかと。
今でもタンカー、アタッカー、ヒーラーに拘りを持ってキャラを育ててる人もいます。
逆に何でも出来るオールラウンダーを目指す人もいるでしょう。
しかし、何でも出来るからと言ってそれが無個性だとは思いません。
私は、それら全部ひっくるめて、プレイヤーの個性だと思いますよ。
Last edited by gon; 03-30-2011 at 12:21 AM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote