今回は運が下振れして報酬が取れなかったらスレ建てされたんですよね。
もし上振れして複数とれてたら勿論建ててないですよね。
野良のメリット(好きな時間に行ける・報酬取得が上振れする等)もあるのにデメリットの部分(報酬取得が不安定)が発動してしまったから救済して欲しいってのはあまり賛同を得にくいのかなって思います。
固定組んでる人は報酬取得安定というメリットの為に時間に縛られるや報酬取得は上振れしない等のデメリットを受けてるわけですし。
今回は運が下振れして報酬が取れなかったらスレ建てされたんですよね。
もし上振れして複数とれてたら勿論建ててないですよね。
野良のメリット(好きな時間に行ける・報酬取得が上振れする等)もあるのにデメリットの部分(報酬取得が不安定)が発動してしまったから救済して欲しいってのはあまり賛同を得にくいのかなって思います。
固定組んでる人は報酬取得安定というメリットの為に時間に縛られるや報酬取得は上振れしない等のデメリットを受けてるわけですし。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote