タンクにおける火力序列が最下位であるのは開発の想定通りだが、火力の低さが想定外だったので6.08で引き上げたと思います。
私もそれは妥当だと思いますので、これ以上ナイトの火力を上げる必要はないかなと思います。
仮にナイトの火力を他のタンク(とくに暗黒・ガンブレ)と並べる程度にまで上げたら紅蓮・漆黒同様に一強ジョブになるのは目に見えているので止めて欲しいです。
スキル回しの簡略化など少し分かりにくい点については改善した方がいいでしょうし、結果として火力の底上げに繋がると思います。
タンクにおける火力序列が最下位であるのは開発の想定通りだが、火力の低さが想定外だったので6.08で引き上げたと思います。
私もそれは妥当だと思いますので、これ以上ナイトの火力を上げる必要はないかなと思います。
仮にナイトの火力を他のタンク(とくに暗黒・ガンブレ)と並べる程度にまで上げたら紅蓮・漆黒同様に一強ジョブになるのは目に見えているので止めて欲しいです。
スキル回しの簡略化など少し分かりにくい点については改善した方がいいでしょうし、結果として火力の底上げに繋がると思います。
Last edited by Lucia_E; 01-26-2022 at 11:26 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.