運営による報告及び回答がありましたが、本日またチート行為を確認しました
現状の対処がどのように行われているかわかりませんが、フリートライアルの規制でもしないとイタチごっこではないでしょうか?
新規も大事ですが、このままではコンテンツがまったく成り立たず、崩壊する恐れが大きすぎます
また、どこまでできるのかは不明ですが、チート行為に対して法的処罰も検討してもよいのではないですか?
上記の対応するかはわかりませんが、後手後手で対処ではなく、チート行為が発生しないような対策をお願いします
運営による報告及び回答がありましたが、本日またチート行為を確認しました
現状の対処がどのように行われているかわかりませんが、フリートライアルの規制でもしないとイタチごっこではないでしょうか?
新規も大事ですが、このままではコンテンツがまったく成り立たず、崩壊する恐れが大きすぎます
また、どこまでできるのかは不明ですが、チート行為に対して法的処罰も検討してもよいのではないですか?
上記の対応するかはわかりませんが、後手後手で対処ではなく、チート行為が発生しないような対策をお願いします
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote