音楽奏でたり、クラフターで難易度の高いレシピ作ったりしてるとマクロが1つじゃ収まりきれないなんてことありますよね?
そんなときのために2つ以上のマクロを連結するためのマクロの実装を提案させていただきたいです。
仮称ですが、/nextmacro で呼び出しをして、<block1-1>のようにマクロパレットの何番を次に実行するマクロとするかを決めればいいんじゃないかと思います。
これができたら、即興劇だったり、コントだったりをコンテンツ内でおやりに方のアシストにもなったりするんじゃないでしょうか。
音楽奏でたり、クラフターで難易度の高いレシピ作ったりしてるとマクロが1つじゃ収まりきれないなんてことありますよね?
そんなときのために2つ以上のマクロを連結するためのマクロの実装を提案させていただきたいです。
仮称ですが、/nextmacro で呼び出しをして、<block1-1>のようにマクロパレットの何番を次に実行するマクロとするかを決めればいいんじゃないかと思います。
これができたら、即興劇だったり、コントだったりをコンテンツ内でおやりに方のアシストにもなったりするんじゃないでしょうか。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.