そもそも本当にR1600と初心者が10局やって1局も「勝つ可能性が無い」のだったら
とっくにドマ式麻雀総合スレが大炎上してるでしょうし、クソゲーすぎてとっくに私もやめてると思いますよ。
そも初心者が経験者と戦えるようにヒント機能と危険ハイ察知機能があるんでしょうよ。
コレが無かったら、私もてんで勝てないでしょう。
あと、余談ですけど最初に手が平等にならない麻雀とポーカー、1vs1で同手で戦うチェスと将棋を括るのは話が混乱するのでやめてください。
全然一緒じゃないです。
そもそも本当にR1600と初心者が10局やって1局も「勝つ可能性が無い」のだったら
とっくにドマ式麻雀総合スレが大炎上してるでしょうし、クソゲーすぎてとっくに私もやめてると思いますよ。
そも初心者が経験者と戦えるようにヒント機能と危険ハイ察知機能があるんでしょうよ。
コレが無かったら、私もてんで勝てないでしょう。
あと、余談ですけど最初に手が平等にならない麻雀とポーカー、1vs1で同手で戦うチェスと将棋を括るのは話が混乱するのでやめてください。
全然一緒じゃないです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.