今までは辞退したら「CF申請その物が解除」されてたと思うけど、Chiluluさんの場合、なぜか辞退を選んでも「申請は残った状態のまま」だったって事ですよね?
だから辞退を押した瞬間にまたシャキてしまって、もう一回辞退したらまた即シャキ、、、 それであっさり、物の数秒たらずで「ペナルティ」が付いてしまった って状態が起こったって話ですよね??
もしかして不具合か何かじゃないですかね??
なんらかの状態で「辞退しても申請が解除されない不具合」が起こるとか・・・??
今までは辞退したら「CF申請その物が解除」されてたと思うけど、Chiluluさんの場合、なぜか辞退を選んでも「申請は残った状態のまま」だったって事ですよね?
だから辞退を押した瞬間にまたシャキてしまって、もう一回辞退したらまた即シャキ、、、 それであっさり、物の数秒たらずで「ペナルティ」が付いてしまった って状態が起こったって話ですよね??
もしかして不具合か何かじゃないですかね??
なんらかの状態で「辞退しても申請が解除されない不具合」が起こるとか・・・??
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.