バリア特化・軽減特化を続けても、結局HPを1にされてピュアヒールを求めらて終わりなんじゃないですかね。ホワイトホール・ミールストーム・死の超越。これらを効率よく打破するために占星のピュアヒール力が求められているわけですが、鼓舞・士気が強くなったら学者ハブりは無くなるんでしょうか?また、どの程度強化されればハブられなくなると思いますか?
バリア・軽減強化を願い出るのは、バリアヒーラーとして真っ当だとは思うんですが、現状世相に求められていることと違っているんじゃないかと思います。
バリア特化・軽減特化を続けても、結局HPを1にされてピュアヒールを求めらて終わりなんじゃないですかね。ホワイトホール・ミールストーム・死の超越。これらを効率よく打破するために占星のピュアヒール力が求められているわけですが、鼓舞・士気が強くなったら学者ハブりは無くなるんでしょうか?また、どの程度強化されればハブられなくなると思いますか?
バリア・軽減強化を願い出るのは、バリアヒーラーとして真っ当だとは思うんですが、現状世相に求められていることと違っているんじゃないかと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.