私は今のサモンバハムートは昔の機工士のwifiみたいで好きだからこのままがいいですね。
タイミング合わせて叩き込む感じが気持ち良い。
ウィルムウェーブが発動してるのかとか、それでダメージ上乗せされてるのかとかそこらがわかりにくいので
何かしら視覚的にわかりやすくなるといいかなと思う。
特に発動してるかどうかが後ろから見てるとばはむーたんが口から水しぶきみたいのが…でてる?ってくらいでな。
昔の占星のステラみたいにビームとんでったりするとわかりやすいかな。ばはのホーミングビームとか?
私は今のサモンバハムートは昔の機工士のwifiみたいで好きだからこのままがいいですね。
タイミング合わせて叩き込む感じが気持ち良い。
ウィルムウェーブが発動してるのかとか、それでダメージ上乗せされてるのかとかそこらがわかりにくいので
何かしら視覚的にわかりやすくなるといいかなと思う。
特に発動してるかどうかが後ろから見てるとばはむーたんが口から水しぶきみたいのが…でてる?ってくらいでな。
昔の占星のステラみたいにビームとんでったりするとわかりやすいかな。ばはのホーミングビームとか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.