Φιλέ μου
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω σωστά την γλώσσα μου εν μέσω της γραφής ,ώστε η συζήτηση να είναι ποιο εποικοδομητική. Δυστυχώς τυγχάνει τα αγγλικά μου να μην είναι η μητρική μου γλώσσα , και αυτό καθιστά δύσκολο να μπορώ να επικοινωνήσω ολοκληρωμένα με κάποιον διαφορετικής εθνικότητας από έμενα. Εφόσον ζητάς μια συζήτηση με ανώτερη σχολική μόρφωση βολέψου με την καλύτερη που έχω στα ελληνικά .
Για καλή σου τύχη υπάρχει το Google μεταφραστής .
Δεν κλαίω αγαπητέ μου φιλέ ,ούτε προσπαθώ να υποστηρίξω τα συμφέροντα μιας εταιρείας .Σαν καταναλωτής λοιπόν εκφράζω την δική μου άποψη πάνω στα παράπονα σας . Αν το πρόβλημα σας είναι λοιπόν ότι η εταιρία ζητά χρήματα για ένα κάκιστο παιχνίδι , με κάθε δικαίωμα σας αφήνει την επιλογή να παίξετε το παιχνίδι ( που σας οφείλει) στο μέλλον . Δεν μιλάμε για κάποιο expansion μιλάμε για ένα ολόκληρο παιχνίδι ακριβός όπως το ζητούσαμε όλοι μας . Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου ? Οτι θες να παίξεις το παιχνίδι που η ιδία εταιρία δηλώνει ότι σε ένα χρόνο τις είναι αδύνατον να διορθώσει τα προβλήματα του , και αναγκάζετε να στύση νέους Servers , νέους χάρτες , νέο User Interface , και αλλά πολλά ?
Εφόσον το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο γιατί στεναχώριεστε που σε χρεώνει ? Αφού δεν σου άρεσε και δεν έχει και κάτι άλλο να προσφέρει ώστε να σε χρεώνει κάθε μηνά . Το παιχνίδι που φτιάχνετε ολοκληρωμένο για εσένα δεν βρίσκετε ακόμα εδω , όταν θα είναι έτοιμο θα σας φωνάξουμε να το παραλάβετε δωρεάν .
καλό βράδυ
με εκτίμηση Narmito