スレ読みつつ、旧FF14の時、公式ベンチをアテにしてPC新調したり拡張したりしゃった人がいたなぁとか
その前にもTFLOの為に箱買っちゃった人もいたなぁとか、そんな事を思い出して和んだ…のはおいといて。
肯定派の人は、なぜよしだ氏が導入に悩む必要があるかを考え、その点に提案をした方がいいんじゃないかな?
それこそ公言されてないから見当もつかないけど、否定派相手にあーだこーだやってるよりマシだと思う。
いわばソコをクリアできれば、すぐにでも導入されるハズなんだから。

スレ読みつつ、旧FF14の時、公式ベンチをアテにしてPC新調したり拡張したりしゃった人がいたなぁとか
その前にもTFLOの為に箱買っちゃった人もいたなぁとか、そんな事を思い出して和んだ…のはおいといて。
肯定派の人は、なぜよしだ氏が導入に悩む必要があるかを考え、その点に提案をした方がいいんじゃないかな?
それこそ公言されてないから見当もつかないけど、否定派相手にあーだこーだやってるよりマシだと思う。
いわばソコをクリアできれば、すぐにでも導入されるハズなんだから。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote