私が賛成しているのはシステムでの足きりではなく、あくまでPT募集主が決める条件への支援という意味です
他の賛成派の方も大半はそうなのだと考えていますがいかがでしょうか
そのコンテンツの木人討伐していないと参加すらできないっていうのは、システムとしては厳しすぎる制約だと思いますし
凄腕DPSがまだ慣れていないDPSをフォローするといった自由度を奪うことにもなります
あくまで一緒に遊びたい・攻略したいプレイヤーを間違いなく集める支援のためのフラグや称号だと思います
私が賛成しているのはシステムでの足きりではなく、あくまでPT募集主が決める条件への支援という意味です
他の賛成派の方も大半はそうなのだと考えていますがいかがでしょうか
そのコンテンツの木人討伐していないと参加すらできないっていうのは、システムとしては厳しすぎる制約だと思いますし
凄腕DPSがまだ慣れていないDPSをフォローするといった自由度を奪うことにもなります
あくまで一緒に遊びたい・攻略したいプレイヤーを間違いなく集める支援のためのフラグや称号だと思います
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.