コンセプトとか世界観とかこのゲームはとっくに破綻してますよね。
いい例がFATEです。コンセプト無視して強要しましたからね。
しかもこのカンパニークラフトはFCメンバーじゃなくてもいいから、PT必須です。
もはや「カンパニー」クラフトではないですよねぇ。
なのにPT状態を必須にしている意味が本当に理解できないんですよ。
1人で進捗されたら開発としてなにかまずい事でもあるのでしょうか?
私は1人でやれてなにも問題ないと考えます。
コンセプトとか世界観とかこのゲームはとっくに破綻してますよね。
いい例がFATEです。コンセプト無視して強要しましたからね。
しかもこのカンパニークラフトはFCメンバーじゃなくてもいいから、PT必須です。
もはや「カンパニー」クラフトではないですよねぇ。
なのにPT状態を必須にしている意味が本当に理解できないんですよ。
1人で進捗されたら開発としてなにかまずい事でもあるのでしょうか?
私は1人でやれてなにも問題ないと考えます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote