まだランク10程度のソロプレイヤーですが、リーヴで敵が逃げる仕様にうんざりします。
ソロで複数の敵を相手にしなきゃいけないのは仕方ないです。でも逃げる意味ってなんでしょうね。
苦労して敵の数を減らして、謎の長距離移動をさせられて、たどり着くと大量ポップしてたこ殴りに。
楽しさのかけらもなく、ストレスしかたまりません。
βから参加して、このの仕様にうんざりして休止し、1.18から復帰しましたが結局同じことになりそうです。
私は、ギルドリーヴにおいて無駄に敵が逃亡するシステムの撤廃を求めます。
まだランク10程度のソロプレイヤーですが、リーヴで敵が逃げる仕様にうんざりします。
ソロで複数の敵を相手にしなきゃいけないのは仕方ないです。でも逃げる意味ってなんでしょうね。
苦労して敵の数を減らして、謎の長距離移動をさせられて、たどり着くと大量ポップしてたこ殴りに。
楽しさのかけらもなく、ストレスしかたまりません。
βから参加して、このの仕様にうんざりして休止し、1.18から復帰しましたが結局同じことになりそうです。
私は、ギルドリーヴにおいて無駄に敵が逃亡するシステムの撤廃を求めます。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.