「悪用除名にはペナルティなし、不正・迷惑等理由除名にはこんなペナルティを」というスレ主さんの考え方の方向は合ってると思うんですけどね
どうやって見分けるの?ていうか見分けられるならそもそも悪用除名なんてさせなきゃいいじゃないになりますな
現状の投票システムを基準としてペナルティ考えるスレだと仰られましたが現状システムだとこれ見分けること不可能なんですよね
こうするとほら、結局ペナルティつけるならシステムの方の整備しないといけないなって話に戻ってくるでしょ?だから脱線じゃないんですよね
「悪用除名にはペナルティなし、不正・迷惑等理由除名にはこんなペナルティを」というスレ主さんの考え方の方向は合ってると思うんですけどね
どうやって見分けるの?ていうか見分けられるならそもそも悪用除名なんてさせなきゃいいじゃないになりますな
現状の投票システムを基準としてペナルティ考えるスレだと仰られましたが現状システムだとこれ見分けること不可能なんですよね
こうするとほら、結局ペナルティつけるならシステムの方の整備しないといけないなって話に戻ってくるでしょ?だから脱線じゃないんですよね
Last edited by Akiyamashuuichi; 02-16-2015 at 08:51 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.