5か月分ストックはちょっと長い気がします
廃人の方は(今の時期で例えるなら)2.2まで普通に攻略して(ここで大体メイン職のIL110が揃うので)2.3でチケットをフルに貯めて
2.4で貯めたチケットをフルに使いILの力でごり押しクリア、みたいなことも可能になっちゃいますよね
しかもこれだと2.3は侵攻編をやる分のログイン時間が減る、2.4は攻略するための時間が減るのでライトプレイヤーには楽になるかもしれませんけどゲームが過疎化してるように見えたりもするんじゃないかな
5か月分ストックはちょっと長い気がします
廃人の方は(今の時期で例えるなら)2.2まで普通に攻略して(ここで大体メイン職のIL110が揃うので)2.3でチケットをフルに貯めて
2.4で貯めたチケットをフルに使いILの力でごり押しクリア、みたいなことも可能になっちゃいますよね
しかもこれだと2.3は侵攻編をやる分のログイン時間が減る、2.4は攻略するための時間が減るのでライトプレイヤーには楽になるかもしれませんけどゲームが過疎化してるように見えたりもするんじゃないかな
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.