別のスレでも要望が出ていましたが、魔法属性の相関図をFF11と同じに変更することはできませんか。根性版の相関図は非常に分かりにくかったです。対角属性とか、なにそれおいしいの?状態です。
あと、特に星極、霊極はいらないです。全く覚えられなかったですし、あそこまで複雑な設定が世界観的に必要だとも感じません。本当にスタッフですらあれを理解できていたのでしょうか?
世界観の充実は望みますが、すぐに頭に入ってこないような複雑過ぎるのはどうかと思います。できれば、新生では削除してほしいですね。
別のスレでも要望が出ていましたが、魔法属性の相関図をFF11と同じに変更することはできませんか。根性版の相関図は非常に分かりにくかったです。対角属性とか、なにそれおいしいの?状態です。
あと、特に星極、霊極はいらないです。全く覚えられなかったですし、あそこまで複雑な設定が世界観的に必要だとも感じません。本当にスタッフですらあれを理解できていたのでしょうか?
世界観の充実は望みますが、すぐに頭に入ってこないような複雑過ぎるのはどうかと思います。できれば、新生では削除してほしいですね。
Last edited by Nietzsche; 02-15-2013 at 10:37 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.